Followers

AQSA2GAZA3

Saturday, December 15, 2012

Wangi yang murah



ASSALAMUALAIKUM

Teringat masa zaman-zaman belajar dulu. Bile kengkawan pakai perfume, kite pun nak merasa gak pakai perfume. Time tu tak tahu ape-ape pun pasal perfume ni, yang tahu perfume ni wangi tu jek huhu

Dulu nak memula pakai perfume ni takut gak, sebab takut jatuh berdosa bile bukan mahram boleh bau. 
Tapi hati teringin gak nak pakai.

Sebab keteringinan yang amat sangat, kite pun pergi la survey survey perfume yang wangi tapi bau tak kuat sangat. At least sendiri je la bau kan?

First perfume pernah pakai ialah Morgan

Bau dia very soft & sweet
So macam lulus la kan ;p

Then 2nd time try perfume ni plak
Nina Ricci
Bau pun soft & sweet
tapi lebih strong sikit bau dia compare dengan Morgan
SO perfume ni pun telah digunakan sebagai pewangi bilik juga tehee...

..............................

Tapi lama-lama tu rasa macam sangat membazir la plak bile beli perfume ni sebab harga pun beratus. 
So quite sometime Farah pun stop beli and pakai perfume ni.

Sampai la Farah jumpe perfume Sephora Dubai Gred AAA

Bile bau lebih kurang sama dengan perfume original
Even kotak dan botolnye pun dibuat sama seperti perfume asal

So Farah pun try la beli satu

Dengan harga serendah RM60 sebotol
Farah still dapat pakai perfume yang wangi
Dengan kandungan 90% sama seperti perfume asal, bau nye pun hampir sama, wangi dan sweet ala ala flora gitu dan ketahanan bau lebih kurang 6-7 jam bergantung pada suhu persekitaran.
Means kalau duk dalam opis beraircond bau nye lebih tahan lama dari orang yang bekerja outdoor

Bile dah try sebotol, kite pun order sebotol lagi hew hew hew


Disebabkan yang ni bau dia lebih strong lagi maka Farah buat jadi perfume bilik.
Hari-hari sembur pun takpe sebab dengan harga RM50 farah dapat 100ml perfume ni
Which can stand berbulan-bulan la kan?? teheee..

Jika korang berminat untuk mendapatkan perfume Dubai Gred AAA korang boleh pergi kat page ni and like page tu

Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh pm msg kt FB page tu atau
sms/call/whatsapp Zahrul di 012-3597169
atau
email ke
omgperfume@gmail.com

OMG! PERFUME juga turut menjual
 Victoria Secret Body Mist


Sekarang ni OMG!PERFUME sedang membuat 

PROMOSI JUALAN AKHIR TAHUN

Di mana pembelian 1 botol Perfume berharga RM60
2 botol Perfume berharga RM100
3 botol Perfume berharga RM130

Yang paling best nye 
korang boleh mix perfume yang korang beli dengan brand perfume lain

so kalau nak dapatkan harga promosi
sila pakat-pakat dengan abg, adik, kakak, jiran, kengkawan, sepupu, pak cik, mak cik
dan dapatkan harga yang lebih murah dengan pembelian yang banyak

Bagi warga Melaka dan warga Merlimau khususnya,
nak walk-in beli perfume ni pun boleh

Just pergi ke IZONE INTERNET CAFE di Taman Debunga
Ada best price untuk walk in customer katanye!
berbaloi-baloi!!
So jom!!

=P







No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana