Followers

AQSA2GAZA3

Wednesday, May 02, 2012

Di suatu hari



Assalamualaikum

Again entry tentang FOOD, tentang makanan! tentang Pizza!! ho-yeahh!!!


Last week yang tak brape nak last, me n my big brother poie la makan pizza hut 
actually bukan la 1st choice pun. time tu memang lapo giler la. pastu memasing tanya 

"ko nak makan nasi ke bukan nasi" 

pastu memasing pun malu nak cakap hasrat sebenar di hati 

"aku ikut je ko nak makan pe"
"aku tak kesah ko nak makan pe, ikut la"

silence....

"ko nak makan pe dik?"
"ikut jojo la adik tak kesah"

silence....

"jo nak makan pe?"
"ikut adik la jo tak kesah"

kalau nak ikutkan conversation cam ni memang sampai subuh besok la kitorang kebulur

last-last redah la sini



tak tau la plak Garlic Breadstix ni dah takde. Al maklum dah lama tak makan pizza kannn


ni la pengganti nyer...
hidangan pertama yang sampai seperti biasee


ni la pizza 3D yang baru tu. Sedap gak la. Lagi sedap kalau ada orang belanja
kui kui kui kui

big brother merasmikan

sporting ok angkat pizza pelan-pelan sebab nak kasi gambar cantikk

"cheese dikk cheese dia dikkk cepat cepat!!"
hamboiii -.-

senyuman sebab dapat pizza ngengengenge

i punye!

soup yang lambat sampai. 
sampai hati korang hantar soup time kite dah kenyang tau...

platter yang chicky & cheesy 

si abang mengorder ini sebagai tambahan
ia kelihatan sangat lazat

dan memang sah lazaattt

i hanya minum ini
selain kenot drink carbonated drink, ini juga satu langkah penjimatan ketika perut ngengade minta benda mahal


K, bila lah dapat makan pizza lagik yekkk






No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana