Followers

AQSA2GAZA3

Wednesday, May 02, 2012

Pizza dan Teksi Kuning


Yellow Cab Pizza

Assalamualaikum

Beberapa minggu yang lepas, kitorang decided nak makan Yellow Cab Pizza.
Ceh dah beberapa minggu baru nak hupdate sekarang? 
ehem
Kitorang memula tu plan baekk punye nk pegi Taipan branch, pastu bile google eh eh macam dah tutup plak tempat tu.
Maka Plan B harus dibuat on the spot.
cari punye cari kitorang pun redah je pegi Yellow Cab Pizza yang kat Jalan Raja Abdullah
Rupenyer dekat jekkk ngn opis Nuffnang
*if i knew from the beginning -.-'

meh layan gambarsss

orang paling hensem kena order

ni jek la menu hot drinks yang ada. Khas untuk orang macam Farah yang tak leh minum carbonated drinks sob sob

minuman mereka yang 'muda'

the menu
 

FYI, size pizza kat sini larger compare dengan pizza tempat lain. Dorang ni siap leh compare ngan size viva lagikk. Last kitorang order 14'' ala-ala besar tayar kereta (comparison kau bukan mainn)

classic ke specialty? berjam gak la pilih. first time kann nak rasa

minuman orang 'tua' sob sob

jeng jeng jeng

half is Tribeca Mushroom and another half is Roasted Garlic & Shrimp

tangan pun nak bergambar kann

amek amek jangan tak amekk

dapat la merasa kan pizza nii

ni la vespa kuning. delivery boy pakai ni okk hantar pizza kat koranggg. kelasss uuu

Yellow Cab Pizza


Secara ringkasnya Farah dan kengkawan puas hati makan kat sini. Pizza dia sedap, roti lembut dan puas makan sebab besar portion dia. So memang tak rugi try makan pizza ni.

But hope after this perbanyakkan lah cawangan kt KL and area Selangor ni supaya kitorang leh selalu order kalau malas nak keluar ahaks

p/s: ada sesape nak blanje saya makan pizza tak?

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana