Followers

AQSA2GAZA3

Friday, June 08, 2012

Bawal kembali!


Assalamualaikum



Just nak inform kt korang yang Farah ada jual tudung.
Ala bisnes kecik2 je.


Bawal Plain

Bawal Polkadot

Bawal 3 Tone

Tudung bawal ni dah macam 'in' thing dah sekarang ni selain daripada shawl. Adik Farah yang sweet 16 ni pun dah start ngn bawal sebab katanya malas nk lilit shawl.

So sesape terasa nk cuci mata leh la ke fb Farah untuk tengok picture-picture tudung bawal yang masih available lagi ni-->FarLiyana Collections

dan insyaAllah shawl dan lain lain akan menyusul sedikit demi sedkit. 

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana