Followers

AQSA2GAZA3

Friday, June 01, 2012

Lelanting Buku!


Assalamualaikum

Sekarang ni Farah nak lelanting buku- buku Farah

Actually buku-buku ni baru tak baru lama tak lama la 
Tapi Farah beli dalam last year macam tu

Semangat beli buku tu selalu sangat tapi semangat nak membaca tu la satu hal nye
Disebabkan itu la Farah terbeli buku yang sama sampai 2 kali
(cube kalau dah baca konpem ingat buku dalam simpanan kan kan )

so ni la buku-buku nyer tu
so sesape yang berminat leh usha buku-buku kat sini pastu tinggalkan komen ekk


Yang ni Harga Asal RM25
Farah tolak harga RM15 jek
condition masih baru (sebab tak baca lagik)
dan takde conteng2 pun. masih putih bersih suci murni 

reason jual: ada dua buah buku yang sama





Harga Asal RM19
Farah lelantingkan harga RM8 je
ni pun condition macam baru
PEnulisan berbentuk santai dan ada ilustrasi gambar
sangat menarik
reason jual: sebab ada dua buah yang sama



Kaoru cake house novel version (Available)
RM5
condition masih baru
reason jual: malas nak baca ;p




Kaoru cake house manga version (SOLD)




Pada yang berminat leh tinggalkan komen 
dan harga tidak termasuk postage yek
Harap maklum

TQ!






No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana