Followers

AQSA2GAZA3

Saturday, June 01, 2013

Global March to Jerusalem!


Assalamualaikum

Lately ni ada orang tanya tentang "status" our brothers and sisters yang dekat Palestine tu. Ada yang tanya apakah masih dijajah? masih di serang? Malah ada yang sudah pun kembali makan mekdi T_T.

Tak heran la kenapa timbulnye soalan2 macam tu. Rasanya dah semakin berkurang info atau sebaran tentang maklumat2 saudara2 kite di sana, kurang di tv, kurang di radio malah semakin berkurangan juga di laman sosial.

Apa yang pasti, boikot masih diteruskn ye adik, kakak, pakcik, makcik semua.. Kite masih lagi dalam "perjuangan" kite membantu mereka di sana yang berjuang demi tanah air mereka. 

"From the river to the sea, Palestine will be free"



GLOBAL MARCH TO JERUSALEM yang akan diadakan pada tahun ini bakal melakar sejarah kerana seluruh dunia akan berhimpun bersama. 

Malaysia Global March To Jerusalem 2013 (MyGMJ 2013)
Date : 7 June 2013 ( Friday )
Venue : Dataran Kemerdekaan Shah Alam .
Time: 8.00 mlm - 11.30 mlm (Isyak bersama)

Selain itu
1 & 2 hb Jun 2013 ini Rose to Rose bersama Aqsa Syarif akan mengadakan Pre-GMJ seperti berikut:

1 Jun 2013: PAvillion, Sogo, Times Square
2 Jun 2013: MAidin, USJ

Sesiapa yang berminat boleh datang
Kite ada buka booth pada 2 hb di Maidin USJ
dan kite juga ada buat jualan bunga rose dan macam-macam lagi

Jom kite beramai-ramai berhimpun bersama pada 1, 2 dan 7 hb Jun 2013

sekecil kecil bantuan
sebesar besar ganjaran!

(^^)


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana