Followers

AQSA2GAZA3

Tuesday, May 24, 2011

Abaya chantek?


Salam korg!

sihat ke semua?

kat sini ada nk promote cket pasal ABAYA
korang tau x pe tu abaya?

abaya tu cam jubah la

so skrg ni ada la org wat jual2 cket la kan abaya ni
ada utk lelaki (jubah) dan ada untuk wanita (abaya)

ape bestnyer abaya ni compare org len punyer abaya?

bestnyer ialah:

1) x jarang
2) kain sejuk & selesa di pakai
3) patern simple tapi elegant
4) bg ibu yg menyusu, abaya ni mmg sesuai sbb kebanyakkannyer ada zip kt depan
5) harga berpatutan (kalau beli byk confirm ada diskaun ^^)

so jom la cuci mata kat link ni


sambil2 cuci mata leh la survey utk baju raya ke 
lawa jugak ok


*sudah planning pki abaya di Pagi Raya ^^

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana