Followers

AQSA2GAZA3

Tuesday, June 14, 2011

BFF


Ape itu BFF

sure korang tau kan?

BFF sinonim dengan BEST FRIEND FOREVER

semakin ramai dah menggunakan istilah BFF ni

dan entry kali ni ialah utk bagitau korg sume yg eight designs boutique (http://www.eightdesignsboutique.com/) telah mengadakan satu pertandingan berdasarkan BFF ni la

nama nyer

BFF contest 2

(maksudnyer pernah ada yg BFF contest 1 tpi saya je tak tahu huhuhuhuhuhu)

so 
nk minta jasa baik korang2 yg rajin blog walking ni kan
minta la tolong
senang je 

1st

korang like page ni



2nd 

korang like la pic ni yek


3rd 

promote2 la kat BFF korang gk utk like sekali pic ni
(kalau sudi la yek)

hehe

ni la 1st time saya masuk contest2 cenggini

menang kalah tu belakang kire
yg penting kemeriahan nyer terasa

(meriah ker??)

pape pun
kepada sume org2 yg baik hati yg telah 'like' pic tersebut

saya ucapkan million billion infinity thanks sbb sudi like 

moge next time leh like lagi





this is the BFF pic that join the contest

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana