Followers

AQSA2GAZA3

Saturday, June 25, 2011

Yang Slim tu la orang nak!


Salam and Hye everyone!

ada good news untuk peminat gadget

sekarang ni zaman android kan?

So, samsung ada keluarkan 1 lgi produk baru yg best dan akan letup2 kebaboom sebab ia nye di katakan "FAST, LUXURIOUS & SLIM"

cer tengok pic ni


ni la SAMSUNG GALAXY S2

ha slim kan smart phone ni
slim & lawa giler
wpun dh mcm iphone but for me samsung is the best!
dengan memory card 16GB MicroSD & 8MP AF dengan LED Flash + 2MP front
dan siap ada GPS which is dah mcm sgt wajib ada skrg ni (sesuai untuk Farah yg asyik sesat je =.=')
so smartphone ni memang berbaloi2 untuk korg masukkan dlm wishlist korg

untuk info lebih lanjut tentang spesifikasi dan feature dia, korang leh try click link ni http://www.churpchurp.com/farahfarly/share/samsung-gs2/

selamat meng'usha new gadget!

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana