Followers

AQSA2GAZA3

Tuesday, June 28, 2011

Blackberry Playbook!


indahnye dunia ni byk gadgets yg maveles
tak tau nk pilih mane satu
sume pun i berkenan

kali ni blackberry (bukan blue berry or cherry cherry) launch produk baru

its Blackberry Playbook!

cube tengok pic ni
















smart kan?

BB user sure looking forward playbook ni kan?

saya yg bukan bb user ni pun pikir banyak kali sambil merenung bb playbook ni
al-maklum la
hari tu tengok samsung galaxy S2
ni ha keluar plak bb playbook

so bagi pengguna Maxis
Maxis akan buat offical launch pada waktu berikut:

tarikh: 16th July 2011
masa: 10 pagi-6 ptg
tempat: Exhibition Hall 4, KLCC

Bg pengguna MAXIS BIS (blackberry internet service), korang boleh dapatkan bb playbook ni dengan top up data BIS sedia ada dengan salah satu dr pakej2 yg di tawarkan:




amacam menarik kan?

untuk yg lebih menarik korang leh usha link ni
http://www.churpchurp.com/farahfarly/share/MaxisPlayBook2/

remember korang 16th July 2011 ok?
jumpe disana! ^^

p/s: dunia gadgets memang MARVELOUS!! =p

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana