Followers

AQSA2GAZA3

Sunday, June 26, 2011

Syukur sangat




Alhamdulillah pagi ini masih indah walau pun dapat news yg tak berapa nk best..
Tapi takpe, esok boleh disetelkan i.allah
Entry kali ni Farah nak story kat korang pasal kejadian malam tadi.


Jalan memang jem dan kerete2 pun suke je nak rapat2 kan? 
Nk dijadikan cerita, kat LDP depan tropicana city tu kan jalan bukit yg ala2 menggelongsor ke bawah tu kan?
ha.... kat situ la tempat kejadian


bile kereta depan nk jalan, ayah pun standby la nk jalan gak. tengok dr cermin...astaghfirullah al azim.... 4 kereta sedang melanggar belakang kerete satu sama lain and kereta belakang kitorang ni cube nk ngelak dr langgar kerete kitorg, so kena la bumper belah kiri. Ayah nk ngelak pun x sempat time tu. so nk dijadikan cerite ni la hasilnyer yang kene kat kerete ayah farah.



the 1st car:
 Alhamdulillah tak seteruk kerete2 yang lain. memang syukur sangat2. Cume beger KFC Farah tergolek je masa kena langgar belakang tu (naseb jatuh kat pangku Farah je huhuhuhuhu)




the 2nd car: 
Nissan Sentra (yg ni rental car, kerete company. jenuh la nk menyetelkan)




the 3rd car : Proton Saga. 




the 4th car:
Toyota Vios (kete ni la yg start dulu bcuz of driver dia sleepy masa drive, so she start langgar kete saga dulu) 




and the 5th car: Proton Persona

so mlm td memang setel balai je la nk wat cane lagik kan?

so niat nk menyinggah di FD terbantut sebab urusan kt balai pun sampi kul 11. 

p/s: extra careful when u drive at night, when the traffic is heavy and please DO NOT drive while you're sleepy. tak pasal2 dah 5 kereta kan?

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana