Followers

AQSA2GAZA3

Tuesday, August 16, 2011

#1 GiveAway Kecik : Love and You


Assalammualaikum

Tadi sempat buat blog walking and guess what?
Cik Mot ada wat giveaway
and hari ni last day plak tu
>.<

hadiah dia yang kat bawah ni ha


comel giler kan?
sebab comel gile la Farah nakkkkkkk menang giveaway kecik ni!

boleh tak?
boleh la *sambil buat mata blink blink kat cik mot*

to cik mot: kesian henpon Farah, dia teringggggiiiin sangat nak accessory ni

*henpon pun berusaha buat mata blink blink kt cik mot*





12 comments:

  1. thx fara..really appreciate it hehe.. nnt result dia mot akan umum kan malam ni.. good luck tau..:)

    ReplyDelete
  2. nanti dapat hadiah ni kasi KSP satu ek?
    :)

    ReplyDelete
  3. kena belah dua la nampaknye hik hik hik hik hik

    ReplyDelete
  4. singgah komen n follow..
    hurmm comel dbenda tu..but pompuan sesuai la gune

    ReplyDelete
  5. Keputusan Giveaway kecik dah keluar, sila check yer. Good luck! Thx sbb join n bg support. If mot buat GA lagi jangan lupe join tau. Hee~ sayang dari mot. ^.^ hee~

    http://cikmotmel.blogspot.com/2011/08/keputusan-giveaway-kecik-love-and-you.html

    ReplyDelete
  6. @Edy Fee

    tenkiu Edy ^^. Farah pun dah follow n komen kt blog Edy.

    Aah benda ni comel utk pompuan. Ada ke lelaki yg suke? hihihihihi tpi x menang pun. Next time nk cube lagik

    *semangat! yoosshhh!

    ReplyDelete
  7. @cik mot

    ok xpe. lenkali cik mot wat GA lagik k? =p

    ReplyDelete
  8. @saya_arief

    hadiah cantik, tapi dah melepas. xde rezeki ~_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana