Followers

AQSA2GAZA3

Tuesday, August 16, 2011

Rileks Sebentar Mau Promote Blog Anda






assalamualaikum

Selamat Pagi korang semua

Releks Sebentar ada anjurkan satu segmen

"mau promote blog anda"

ni segmen ke-2 Farah join

*segmen mode*

Dalam segmen ni Releks Sebentar akan terjah blog2 yang join dengan tujuan nak promotekan blog tu jugak. So best kan? Kalau korang nak join gak segmen ni (join je tak rugi ape pun) korang leh right klik sini or klik je kt banner atas tu okeh?


12 comments:

  1. singgah sini dari segmen yang sama... :) rileks sebentar....

    ReplyDelete
  2. thank sudi join tunggu blog anda akan dipromote.

    ReplyDelete
  3. haiii...singgah dari segmen yg sama ;)

    jom singgah belog saya pulak ek ;D

    ReplyDelete
  4. @mary ann ;)

    tenkiu. Nnti dtg lagik ye. ^^
    Blog Mary Farah dah singgah dah

    ReplyDelete
  5. hi singgah sini dari segment yang sama n da folo blog ni :)

    ReplyDelete
  6. @cik asam jeruk

    tenkiu follow. Farah pun dah follow blog asam jeruk gk. ni selalu beli jeruk ke. hari tu jenjalan kt penang sempat singgah beli asam jeruk pak ali sebelum balik ^^

    ReplyDelete
  7. seranggggg sini :) salam ramadhan

    ReplyDelete
  8. dtg serang nk kutip duit rye :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana