Followers

AQSA2GAZA3

Thursday, August 04, 2011

new hair cut with MAD DEAL!





Hello and selamat sahur geng2 sekelian

hari ni just a simple entry untuk bagitau korang yang nak tukar hair style korang

MAD DEAL ada bagi offer ONLY RM155 46.50 untuk korang 
CUT + HAIRWASH + TREATMENT + STYLE kan rambut korang yang gojes tu untuk nampak lagi gojes

korang leh klik sini untuk baca maklumat lanjut. It's just as simple as that. Then korang leh g potong rambut dan dapatkan hair cut yang di idam-idam kan

Promosi ni berakhir selepas 3 hari 
klik sini untuk maklumat lanjut

p/s: tak sampai seminggu puasa dan berangan nak rambut raya. *standard la tuuu*

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana