Followers

AQSA2GAZA3

Saturday, September 24, 2011

Bini biniku Gengster & Songlap


Assalamualaikum

Hari ni tanpa diplan Farah pi tengok movie Bini biniku Gengster
Ramai dah dok citer pasal betapa kelakaqnya cter ni


Apa yang Farah boleh katakan is 
I'm giving 3 star out of 5
Sorry la takleh nak kasi penuh sebab bukan cter ori kan?
Gelak pon cam tak ikhlas je
Certain babak je baru Farah gelak sakan
btw seronok tengok Shaheizy Sam berlakon dengan Liyana Samsudin dan Intan Ladyana
good combination

Now

Farah tak sabar nak tunggu cter SONGLAP


cter ni pun Shaheizy Sam berlakon dengan Syafie Naswip dan Sara Ali
tengok thriller dia masa dalam wayang tadi memang best
So hope dapat la tengok cter ni
Sape nk tengok sekali angkat tangan?

Sape-sape yang tak tahu sangat pasal dua movie ni korang leh merajinkan diri tanya uncle google yek

owhhhh sudah larut malam
Tata everybodyyyy

p/s: dah lama tak tengok wayang malaysia. makin daring nampak....hurm....

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana