Followers

AQSA2GAZA3

Sunday, September 04, 2011

Pancake with Lurve ♥


Assalamualaikum dan selamat pagi korang semua!!

Pagi-pagi ni dah ceria sangat sebab bangun pagi je nampak anak-anak kakak tengah tido golek-golek.
hik hik hik
Dah 2 malam kakak sefamily tido kat rumah ni. Sekali-sekala best gak dengar suare budak gelak and nanges. Meriah sikit la rumah ni kan, kalau tak sunyiiii jekkk


heroin yang cool & selamba


Hero yang manja

So semalam and pagi ni Farah dengan semangatnyer buatkan kanak-kanak ribena berdua ni pancake versi Farah. Tak la sedap sangat pon- Tapi semalam dorang makan banyak okkk! Sangat suke v^^

Sebab tu la pagi ni bangun pagi je terus semangat buat pancake untuk dorang walaupun dorang tengah tido lagik. So bangun-bangun je terus hidang dorang ngan pancake ni

mickey mouse


pancake with lurve



Jangan kutuk sebab rupe dia yg kurang lawa ekkkk

Pancake ni habessss ok! =p


Kedengaran suara mereka di bawah, Farah plak curi-curik naik bilik sebab nak update blog. 

*peace v^^

5 comments:

  1. @Lelaki Ini

    best2. lagik best tengok kanak-kanak ribena tu suke makan v^^

    ReplyDelete
  2. wow lkepas ni wat bentuk bintang lak

    ReplyDelete
  3. i.Allah kalau ada masa leh wat lain2 flavor plak n pelbagai bentuk

    ReplyDelete
  4. kadang2 rupa tak penting tapi rasanya tu...mestu mau power....:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana