Followers

AQSA2GAZA3

Thursday, September 01, 2011

Mood Raya yg syiookkk sampai terlupe ada blog


Salam Lebaran to all blogger yg hebat dan bergaya di pagi raya

hehe

seperti tajuk kat atas tu, Farah memang dah lame x update blog sebab sebuk nak beraya

nak kata raya sakan tu tak la sakan sangat
tapi malam raya tolong mak bersihkan daun palas & tolong isi beras pulut sebab nak buat ketupat pulut daun palas

tu je la paling-paling rajin di malam raya pun

Pagi raya cam biase la bersiap-siap terus ke kampung ayah, jumpe sedara mara di sana

Kat sana kakak & her family dah menanti. Nak berombongan menziarah kubur arwah atok, nenek, adik sedara dan moyang2. Siap berombongan ok!

Pastu baru la menjamu selera makan ketupat rendang dan seangkatan dengannyer sampai la tengah hari

For the 1st day raya Farah tak berjalan pun sebab x berapa nak sihat rasa badan time tu. Penat sebenarnyer (gedik betul).


So 2nd day raya baru la berjalan raya sampai la hari ni. So sekarang ni dah penat-penat tetibe teringat ada blog plak :p

Hahahaahha sabor je laaa

Maapkan saya ye blog terabai awak seketika.

Sambil-sambil update blog ni Farah terpikir cam nak buat contest la. Tapi tengah pikir nak kasi korang hadiah ape yek?

Dah ada list hadiah nanti Farah umumkan contest ape ok? Dan jika korang ada cadangan, sile jangan malu-malu untuk taipkan pendapat korang di ruangan komen. Pendapat ramai sangat dialu-alukan =)

Walau bagaimana pun, hope masih belum terlambat untuk Farah wish korang sume


"Salam AidilFitri, Maaf Zahir dan Batin: dari hujung rambut sampai hujung kaki. Maaf jika ada keterlanjuran kata sepanjang berblogging"

p/s: sibok makan lemang dan ketupat nasi pun dah dilupekan =p

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana