Followers

AQSA2GAZA3

Monday, October 17, 2011

I ♥ October- Part 2 "The Food"


Assalamualaikum people!

entry kali ni Farah nak share lagi dengan korang semua tentang benda/perkara best in October kali ini. Hari tu Farah cerite pasal Nuffnang bagi 4 free complimentary movie tickets kan? Klik sini untuk cerite tu.

Weekend yang lepas Farah overnight kt rumah member ni (sebab parents kt kampung).
So berjalan jek la keje Farah

After setelkan urusan kt UM, mlm tu member ajak makan kt tempat yang femes gak la di kalangan penduduk kt situ. Orang di luar kawasan tersebut pun cam ramai je datang situ.

Nama tempat ni SS2 Murni

So we tried these food and drinks




American Club Sandwiches with Bright eyes (mix of orange, carrot and guava). 
Baik untuk mata (sambil buat mata blink blink)


Roti Dinosaur, and Roti Hawaii. Dua - dua femes kat sini.
Drinks: Pink Panther. Mix strawberry.



Food: Lou Shu Fen
Drink:  "I love You" 



Nasi Goreng Napoleon. Macam-macam ada. Leh share dua orang sebab memang banyak
Drink: Mango Jus



The next day Farah sempat jalan-jalan kat Aquaria. Nak tau best ke tak? tunggu sambungan nyer yek (ngantuks sudah)


to be continue.... klik sini

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana