Followers

AQSA2GAZA3

Wednesday, December 28, 2011

One way to cheer me up!




Hello korang!

hari ni Farah ada rasa cam DOWN sikit. Sikit jek la... erm... tah la
tetibe rasa macam lost plak. Tak tau ape tujuan kewujudan Farah kt dunia ni. Erk... Astaghfirullah hal azim...

So nak down lelame pun tak elok ok tak elok sangat.

So untuk meng "UP" kan balik Farah buat sesuatu sebaik Farah balik dari keje


1st
Farah cuci muka macam biase every time balik keje
Gold Kiwi Sun Cleanser dan Honey Black Tea cleanser
(Bau yang harum dari honey black tea memang mengasyikkan!)



2nd
Ni jarang Farah buat
seminggu 2 or 3 kali cukup la
Black Sugar Mask untuk smooth kan skin
(smooth ke =p)


3rd
Scrub muke lepas guna Black Sugar Mask
untuk remove blackhead dan whitehead yang nyibok!

4th

Acai Berry Mask
ni paling feveret
Khas untuk kulit Farah yang kering ni
kelembutan teksturnye menyebabkan Farah lupe masalah yang ada walau pun sementara


Setel keempat-empat step tu Farah rasa tenang sudah

Bile belek-belek muka kat cermin Farah sedar sumthing

Farah ada sepasang mata, hidung, mulut dan semuanyer Allah bagi sempurna tanpa cacat atau kurang anggota

Jadi bersyukur la atas nikmat Allah yang kadangkala kite tak sedar sebab asyik memikirkan kekurangan kite

Allah Maha Adil Lagi Maha Mengetahui

p/s: Alhamdulillah...

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana