Followers

AQSA2GAZA3

Sunday, December 11, 2011

The Ultimate Year End Giveaway By Nisa Kay





Wah ada GA lagik la

KAli ni Nisa Kay plak wat GA




Apa syarat-syarat untuk join GA ni. Meh kite usha

BAGAIMANA MENYERTAI ??

1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”- DONE

2. Letak banner giveaway dalam entry- DONE
3. Letak link sponsors dalam entry- DONE

4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list- DONE
     Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page- DONE

5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral- DONE and in progress
6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini- DONE

7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaipDONE
8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. -DONE
 Kalau korang nak usha ape hadiah yang gempak daboom tu meh tengok kat sini:

Cepat-cepat join k sebab GA ni maybe akan ditutup lebih awal sebab dah ramai giler yang join

So pe tunggu lagi
meh la try luck korang


7 comments:

  1. CHECKED.
    THANKS FOR JOINING THIS GA and GOODLUCK :)

    ReplyDelete
  2. Good luck, awak!

    Salam singgah. :)

    ReplyDelete
  3. Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK dear ;) *lawaa belog.

    ReplyDelete
  4. tenkiu yana & miraro- good luck untk korang juge ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana