Followers

AQSA2GAZA3

Thursday, July 07, 2011

belum tentu lagi


Salam hari khamis korang semua!

if korang rajin terjah blog ni sure korang perasan kan yg template dia asyik bertukar-tukar je kan

"ape hal la minah ni asyik tukar template. banyak masa sgt ker??"

huhuhuhu

sebenarnyer sebab x banyak masa la jadi cenggini template nyer
kejap tukar kejap tukar

bukan apa
haritu blog macam berat so tukar la nk kasi ringan kan so takde la korang lambat loading page blog ni nanti

pastu nak tukar punyer pasal x jumpe la plak template yang menawan hati owner blog ni (Cerewet sungguh =.=)

so in the mean time, ni la sekarang template wat sementara waktu.

slowly bile free time saya akan teruskan pencarian sampai la jumpe template terunggul yg diingini
supaya xde la tukar2 tiap2 minggu kan

huhuhuhu

pape pun arigato pada korang yg rajin singgah. sambil singgah tu makan biskut cicah kopi

"nyum nyum sedapnyeeeeeeeeee..."

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana