Followers

AQSA2GAZA3

Wednesday, July 13, 2011

List of my favs movies


Hello peeps!

Siang seperti biase bizi mizi ngn labwork, maka nya malam hari je la boleh update blog. tu pun kalau larat.
Act ni pun dh sakit2 badan rasa nk tumbang dr petang td tpi leh plak kuatkn diri nk update blog. Kuatnyer pengaruh dunia siber ni kan huhuhu

entry malam ni is pasal feberet movie. ni pun terpikir bile terjumpa gambar2 movie Mean Girls. ni feberet zaman degree dulu ni.




Cter ni tentang Cady Heron lakonan Lindsay Lohan yg dari kecik dia homeschool until dia 16 tahun baru la dia masuk skolah yg biase tu. kat skolah she met "the plastic" geng yg diketuai oleh Regina George "the Queens Bee", Karen Smith dan Gretchen Wieners. Cter kalau ada aweks cun konpem ada mamat hensem, and dlm cter ni Aaron Samuels la mamat hencem yg jadi rebutan la kononnyer. Time tu la macam2 jadi. Pendek kata kalau nk tau best ke x movie ni g la try tengok. Kalau nk tau more details pasal movie ni before korang nk watch, korang leh try google je kt tenet ni. 




ni Karen Smith
watak feberet Farah sejak dia cakap
"i'm a mouse. Duh.."

hahahahah siap dah book gelaran memasing time degree dulu dgn kawan2. Seyes time zaman remaja ribena dulu ni huhuhuhu
 Pape pun dalam gelak golek2 dan sedey2 pun ada gk dlm movie ni, dia bg byk pengajaran dalam life kite dan dalam friendship jgk.

Selai MeanGirls, movie pilihan ialah:

1. 10 things i hate about you: tengok 10 kali pon still feeling okey!
2. Charlie & the chocolate factory: gelak golek2 tgk Willy Wonka ni
3. You, me & Dupree: seyes kelakar!
4. Night at the Museum: nice!
5. Nacho Libre: gelak sampai pecah perut!
6. The Simpson: Gelak gegar kerusi dalam wayang!
7. Twilight: romantik comel2 gitu
8.New Moon: sedeyyyhhh!
9.Eclipse: leh tahan. waiting for breaking down. siap wat countdown ok!
10.  The chronicles of Narnia: Prince Caspian: hensem!

owh dan banyak lagi movie sbnrnyer tpi x teringat la plak (gile ngantuks time ni)

till then

good nite! 
xoxo!

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana