Followers

AQSA2GAZA3

Friday, July 08, 2011

bile gajah bergadoh kancil yang comel tersepit di tengah2


ha.. korang sure selalu dengar peribahasa ni kan

sure sume FAHAM maksud dia kan?
so x yah la saya nk cter pjg tentang maksudnye

cukup la sekadar bagitau yg ketidaksefahaman korang ni telah menyebabkan semua pihak SUSAH


especially sekatan jalan raya yg korang buat ni memang sangat menYUSAHkan semua pihak

contoh terdekat
saya yg nk balik sunway dr cheras ni pon STUCK kat lab ni ha sebab jalan raya sesak. so kena menunggu dan tunggu dan tunggu

pada kengkawan yg balik awal (siap amek exit pass lagik) dah memang konpem selamat bergolek-golek kat rumah tu
*jeles okeh*

kalau bukan sebab banyak keje td konpem Farah pun follow cabut awal dr lab ni

nk wat cane
saje je nk kasi orang duk lame2 kt lab ni time hari jumaat kan????

k la
gado la korang sampai KIAMAT

babai~


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana