Followers

AQSA2GAZA3

Sunday, July 31, 2011

Ramadhan yang kurindui...



Salam Ramadhan semua

hehehehe Ramadhan is back
so awal2 lagik Farah dah prepare makanan untuk sahur esok
tak banyak pun
simple je

Farah buat sambal kerang je
and maybe esok before sahur leh goreng telur

simple tapi menyelerakan slurrrrppppp

tak sabar nak puase esok ^^
hehehehe

Before terlupe
Farah nak wish korang Happy Ramadhan
Semoga Ramadhan kali ini kite semua mendapat keberkatan dan rahmat dari-Nya


p/s: korang jangan ponteng puase ok! dan masa berbuka nanti jangan la rambang mata tengok juadah yang pelbagai kt bazar ramadhan nanti. Bersederhanalah semasa bersahur dan berbuka tapi bersemangatlah buat ibadah ok?...=)

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana