Followers

AQSA2GAZA3

Monday, July 11, 2011

Lepaking @ Bowling with fellows ex-skoolmates!


Hari Sabtu lepas (9 July 2011) semua orang kecoh-kecoh pasal BERSIH kan. Tapi kitorang plak kecoh-kecoh pasal bowling

Event kecik yang comel2 ni kitorang organize saje2 as reunion bebudak skolah SMKBS batch 1998-2002. Dihadiri oleh bebudak skolah pada batch yg berkenaan serta family masing2. Ada gk yg datang bujang & ada yg bawak baby (Comelsssss)

kitorang main 2 game je but it was fun. kalau ada 3rd game sure team kite yg menang ihiks2 =p
Ramai yg request untuk organize lagi sekali. i.Allah boleh je but sure perlukan pertolongan korang sume if ramai yg join next event. 

ni pic sekitar event. x banyak pon coz kamera yg paling banyak amek gmbr x upload lagik gmbr (sedey!)

enjoysss!


pemenang 3 orang je. sorang lagi enterprame =p


top scorer guy & top scorer girl (bajet muda =p)




antara yg join =)
baby yg comel tu dtg bg sokongan tepat lepas game habes hahahaha sabo je la



gelak je keje korang =.='





thanks syaida
jelly orange sgt sedap ^^


penyokong erny yg sdg bizi photoshot sebelum kaco mummy dia men bowling =)


N the goodie bag
i dapat pooh
*sape dpt pooh angkat kaki! =p

Pape pun u guys rocks!!!



p/s: thanks to my beloved family & BFF for your support & help ofcoz ^^


2 comments:

  1. i didnt bowl for a long time already :)

    ReplyDelete
  2. me tooo. this is 1st time after so many years =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana