Followers

AQSA2GAZA3

Friday, July 08, 2011

sementara je



someone tegur tadi yang Farah nampak berisi dr sebelum ni

gedebushhhhh =.='

terus bagitahu housemate
cakap kt dia jangan masak lagi for the time being
sebab bila masak kat rumah je makan banyak

that's y la badan naik
   

so untuk sementara waktu ni kena kurangkan masak kat rumah (supaya tak makan banyak)
dan kalau masak pun kena masak food yg x menggemokkan



p/s: kena start rutin diet mcm hari tu. nasi setengah senduk ngan tempe je *_*

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana