Followers

AQSA2GAZA3

Thursday, July 14, 2011

Bowling & Laugh in the Kitchen!




Salam semua,

Sabtu lepas kitorang ada buat bowling tournament. Ala ekceli bukan la tournament besar2 pon, it's just for us ex-SMKBS nk lepak2 & chit chat sambil baling bola bowling. This is the way kitorang nk hang out after so looonng time no see. huhuhuhu





So masa event ni, we organizer rasa sangat thankful dengan sokongan dan semangat mereka2 yang datang join. Ada yg stuck dalam jam pon still datang jugak even game dah habes. Selesai je event semua pon request buat next event. Ewah, kemain semangat korang ek. Boleh je nk arrange another activity BUT korang kena tolong gak ek hehehehe

Ok enuff pasal bowling, sebab hari tu pun dah wat entry pasal bowling. Mane yg terlepas leh check it out kat sini.


So kat entry ni Farah nk ucapkan thank you sangat-sangat kepada Syaida dan "Laugh in the Kitchen" yang sponsor one of the jelly yang kitorang letak dalam goodie bag tu. Thank you for the orange and strawberry jelly. Memang sedap sangat. Pada korang yg nk try usha apa lagi yg dorang offer korang leh klik sini.

So, again, million thanks kepada semua yg terlibat

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT (C) 2011-2012. All Right Reserved by Farah Liyana